Agenda

Yin & Creatie Reis

Zondag 26 mei
09.30 - 13.15 uur

 

Een combinatie van de binnenwereld betreden en vandaaruit gaan creëren.

 

Wanneer je met een ronde vorm gaat werken, kom je in de binnenwereld Yin en daaromheen is de buitenwereld Yang. We nodigen je deze ochtend uit naar binnen te keren, ruimte te maken voor je verbeelding, de gevoelswereld, het intuïtieve, het vrouwelijke, via je creatie maak je het onzichtbare zichtbaar. In een veilige ruimte, de cirkel, de mandala. Je gaat niet zomaar wat 'freubelen', maar je maakt iets vanuit jouw binnenste, iets heel persoonlijks. 

 

 

De ochtend bestaat uit 2 delen die met elkaar in verbinding staan. Het eerste deel door middel van Yin houdingen diep te voelen van je lichaam. Jouw energie met het thema Hout dat staat voor geboorte, het nieuwe, de levendigheid, de stroming, voelen hoe je ontwikkeld bent, ben je gesnoeid of gestimuleerd in je leven, dit wordt allemaal in je lichaam vertaald.

 

Daarna neem je na een korte pauze plaats om met een rond paneel te werken met verschillende materialen (verf, stofjes, stiften, glitters, potloden, plaatjes), die jou aanspreken. Na een meditatie ga je in stilte heerlijk bezig zijn met je handen en je verbeelding. 

 

Via creativiteit voel je dat het leven in je stroomt, creëren geeft zin aan het leven. Het innerlijk kind mag vrij spelen, je mag ontdekken, neerzetten. Je mag ontdekken of jouw creativiteit er mag zijn, ben je daarin afgeremd, heb je het idee niet creatief te zijn of sta je te popelen om te beginnen. Het gaat niet om een 'mooi en geslaagd' werk afleveren, het gaat om de boodschap van je werk.

 

Marise Bartels (www.hetlevenbeweegtje.nl) en Fiona van Berkel begeleiden jou op deze creatie reis. Al met al een heerlijke ochtend waarbij je iets tastbaars mee naar huis neemt. 

 

Programma

09.30 uur Welkom en start YIN les

10.45 uur Korte Pauze met wat lekkers
11.00 uur Mandala maken
12.45 uur Ontspanningsmeditatie

 

Wanneer: Zondag 26 mei

Tijd: 09.30 - 13.15 uur (hou rekening met uitloop)
Bijdrage: € 65,00 (incl. alle materiaal en lekkers, evt. lunch zelf meenemen)

Je bent van harte welkom. Gun het jezelf en schrijf je in via:

fiona@proefjebalans.nlAGENDA

Contact

Proef je balans

Roelofarendsveen

T: (06) 22 23 38 92

fiona@proefjebalans.nl

 

KvK: 59987421

BTW-ID: NL001979112B78

IBAN: NL83KNAB0254911889

 

algemene voorwaarden

 

Westeinde 23

Roelofarendsveen