Geef jezelf rust cadeau

Zoals we tegenwoordig overvoerd worden met prikkels en meningen wil ik anderen helpen juist die rust terug te brengen. De kennis die ik tot nu toe heb vergaard wil ik graag met je delen. Ik heb persoonlijk kunnen ervaren hoe yoga kan bijdragen aan je vitaliteit. Dat gun ik jou ook!

 

Van verpleegkundige naar yogalerares

Al mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in de gezondheid -en psychologie van de mens. Het is dan ook geen verrassing dat ik in 1999 begonnen ben als verpleegkundige. Ik heb jarenlang ervaring op gedaan in verschillende ziekenhuizen en afdelingen. Onder andere op de afdeling interne geneeskunde, gynaecologie en op de operatieafdeling. Mijn laatste afdeling was cardiologie bij het hartlongcentrum van het LUMC. Per 1 december 2020 heb ik de 'grote stap' gezet en mijn vak als verpleegkundige achter mij gelaten. Met deze ervaring op zak richt ik mij nu volledig op mijn passie namelijk het geven van yogalessen, YIN medicine (personal yoga) en Access Bars behandeling.

 

In 2006 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga, in die periode was ik behoorlijk over mijn grens gegaan. Ik zocht een andere manier van bewegen dan dat ik altijd gedaan had. Van fanatiek en prestige naar bewustwording en grenzen herkennen. Het was meer dan alleen bewegen, verder kijkend op mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Nu weet ik dat dit onafscheidelijk is van elkaar. Het heeft mij als mens veranderd en gevormd tot wie ik nu ben. Yoga maakt je bewust, je leert samen te werken met lijf en geest en zo kom je dichter bij jezelf. 

Sinds 2014 ben ik gecertificeerd do-in yogadocent en in 2015 heb ik mij verder ontplooit als yin yogadocent. Daarnaast blijf ik mij vernieuwen en volg ik diverse trainingen en cursussen. Zo heb ik mij verder gespecialiseerd in yin yoga medicine, waarbij ik 1 op 1 begeleiding geef. Voor diegene die net even wat extra’s nodig heeft op fysiek en mentaal vlak, bijvoorbeeld bij chronische rugklachten of een burn out. Het is gericht op het losmaken van het spier- en bindweefsel, waarbij het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd.

 

Ik wil jou als deelnemer bewust maken hoe mooi je lichaam en geest samenwerken zodat je dichter bij jezelf komt. Rust en ruimte creëren, daar heb je niet alleen baat bij op de yogamat maar het helpt je ook in je dagelijkse leven. 

Je staat krachtiger, meer ontspannen en zelfverzekerder in het leven. 

 

Nieuwsgierig?

Neem voor een vrijblijvend gesprek over yoga en bewustzijn contact met mij op via info@proefjebalans.nl of bel 06-22233892. Ik sta graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden, meer informatie te geven of om eens kennis te maken.

“Haal de haast uit je hoofd
en ontdek wat er overblijft”AGENDA

Contact

Proef je balans

Roelofarendsveen

T: (06) 22 23 38 92

info@proefjebalans.nl

 

KvK: 59987421

BTW-ID: NL001979112B78

IBAN: NL83KNAB0254911889

 

algemene voorwaarden

 

Westeinde 23

Roelofarendsveen