Access Bars™

Wat is Access Bars™ nou eigenlijk?

Access Bars™ is een verzamelnaam voor 32 energiepunten punten, die energiebanen vormen op en rondom het hoofd. Het zijn de toegangswegen tot het bewustzijn. In ons lichaam en geest, ons bewuste en onderbewuste liggen alle gedachten, overtuigingen, trauma’s, ideeën, gevoelens en emoties opgeslagen die wij ooit hebben gehad of die ooit tot ons zijn gekomen. Dit kan zorgen voor vermoeidheid, spanningen, stress, angsten, verdriet en beperkingen in je leven. Je kunt er letterlijk een ‘druk’ hoofd van krijgen. 

 

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars™ behandeling? 

Een Bars™ behandeling vind meestal liggend plaats zodat je optimaal kunt ontspannen en ontvangen. Door middel van een zachte aanraking met mijn vingertoppen, worden de 32 energiepunten op je hoofd geactiveerd en wordt de overtollige spanning die daar zit ontladen. Je kunt het vergelijken met het aanraken van de tegenpolen van een batterij. Het kalmeert en vertraagt de hersengolven als je de punten laat doorstromen en dit geeft ontspanning. 

Wat is het effect?

De uitkomst van een Access Bars™ sessie is voor iedereen anders. In het ‘minste’ geval voel je je ontspannen, alsof je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval is je leven gunstig veranderd.

Je voelt zelf wanneer het weer tijd is om een Bars sessie te ontvangen.

Ervaringen van anderen:

Tijdens de Access Bars keerde ik geheel in mezelf, was totaal niet afgeleid. Ik ervaarde dat ik totaal het benul van tijd verloor. Na de behandeling voelde ik mij ontspannen. Niet vermoeid en ook niet super actief, gewoon relaxed.
Bas
 

De behandelingen vond ik heel ontspannend. De dagen daarna werkten de behandelingen nog een aantal dagen door. Er kwamen ook enkele onverwerkte stukken boven die al vrij snel weer los kon laten. Door jouw behandelingen ben ik weer een stuk verder gekomen in mijn proces.
I. de Jong

Ik ervaar duidelijk meer helderheid en meer ruimte. Yvonne 

Access Bars brengt mij heel snel in een diepe ontspanning. Ik ervaar achtereenvolgend verschillende emoties zoals dankbaarheid, mededogen, begrip... het lijkt net of de 'harde kantjes' van gebeurtenissen af gaan en ik ben na de behandeling milder gestemd en daardoor een stapje verder met de dingen die mij bezighoudt.

Marion

Voordelen Access Bars™ 

  • Je komt fysiek, mentaal en emotioneel in balans
  • Je kunt belemmerende overtuigingen op vele niveaus loslaten 
  • Het vermindert stress
  • Het helpt om beter te slapen
  • Het ondersteunt bij vermoeidheid en zelfs bij herstel van een burn-out
  • Je krijgt weer ruimte in je hoofd voor nieuwe mogelijkheden, ideeën en plannen

Voor wie?

Access Bars is voor iedereen die vrijer, gezonder en bewuster in het leven wil staan en openstaat voor een behandeling.


Praktisch

De behandeling is met kleding aan. Je kunt voor het gemak lekker zittende kleding aantrekken. Denk aan een joggingbroek of legging.

Begeleiding op afspraak

Investering in jezelf
1 behandeling € 70,00 (75 minuten)

3 Behandelingen kaart € 195,00 (geldigheid van 9 maanden)

 

Locatie 

Westeinde 23, Roelofarendsveen

 

Heb je vragen of is er iets wat je tegenhoudt een afspraak te maken?

Bel, SMS of App naar (06) 22 23 38 92

Of stuur een mail naar fiona@proefjebalans.nl


AGENDA

Contact

Proef je balans

Roelofarendsveen

T: (06) 22 23 38 92

fiona@proefjebalans.nl

 

KvK: 59987421

BTW-ID: NL001979112B78

IBAN: NL83KNAB0254911889

 

algemene voorwaarden

 

Westeinde 23

Roelofarendsveen