Yin medicine

Zit je vast in een bepaald patroon? Heb je steeds terugkerende klachten? Kun je tijdens de (yin) yoga een houding niet optimaal uitvoeren of innemen? Of kun je wel wat mentale rust gebruiken?

 

Deze één op één begeleiding, ook wel personal yoga genoemd, is voor diegene die net wat extra’s nodig heeft op fysiek en of mentaal vlak. Hierin sta jij centraal!

 
Naast het fysieke, kan yin yoga medicine ook op mentaal vlak helpen. Zoals bij stress en spanning, burn-out, hypertensiviteit, slaapproblemen, piekeren of om meer balans te vinden in je leven.

 

Waaruit bestaat deze individuele begeleiding?

Yin medicine is gericht op het losmaken van het spier- en bindweefsel, waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam van de cliënt wordt gestimuleerd. Met inzichten vanuit de Shiatsu, Functionele osteopathie en Cranio-Sacraal therapie.


Met deze technieken, passende yin yoga houdingen en persoonlijke coaching, maken we ruimte in jouw lichaam en geest, gewrichten, het bindweefsel en het bijbehorende meridiaanstelsel. Het bewegen gaat makkelijker met als doel dat je je beter voelt.

 

Speciaal gericht op

  • Stress en spanning 
  • Meer balans vinden in je leven
  • Specifieke en aspecifieke rugklachten (SI problematiek en discopathie)
  • Bekkeninstabiliteit en bekkenklachten
  • Knie artrose en enkelklachten
  • Heupklachten en heupartrose
  • Schouder –en nekklachten
  • Pijn zonder medische oorzaak

Yin medicine is geen vervanging van de reguliere therapie, maar kan juist een uitstekende aanvulling zijn op traditionele behandelingen. Bijvoorbeeld bij langdurige pijnklachten waar reguliere specialisten geen duidelijke oorzaak voor kunnen vinden. 

Yin medicine begeleiding

Wanneer je een afspraak maakt voor deze begeleiding, ontvang je als eerste een intakeformulier. Deze mag je ingevuld terugsturen of meenemen bij de eerste afspraak. 

 

Yin medicine praktisch

Trek gemakkelijk zittende kleding aan waarin je je soepel kunt bewegen. Denk aan een joggingbroek of legging met een topje of t-shirt erboven. Ook is het aan te raden om een trui of vest mee te nemen die je makkelijk aan- en uit kunt trekken wanneer je het te warm of te koud hebt. Neem ook een badhanddoek mee om over de yogamat te leggen. Een yogamat, deken en kussentje liggen allemaal klaar, die hoef je niet mee te nemen. Je mag uiteraard ook je eigen yogamatje meenemen.


Begeleiding op afspraak

Investering in jezelf

1 sessie € 85,- (90 minuten)

3 sessies € 240,00 (geldig 6 maanden)

 

Voor privéles met twee personen

€ 85,- (75 minuten) 

 

Locatie

Westeinde 23, Roelofarendsveen

 

Heb je vragen of is er iets wat je tegenhoudt een afspraak te maken?

Bel, SMS of App naar (06) 22 23 38 92

Of stuur een mail naar fiona@proefjebalans.nl


AGENDA

Contact

Proef je balans

Roelofarendsveen

T: (06) 22 23 38 92

fiona@proefjebalans.nl

 

KvK: 59987421

BTW-ID: NL001979112B78

IBAN: NL83KNAB0254911889

 

algemene voorwaarden

 

Westeinde 23

Roelofarendsveen