Wat anderen over mij zeggen:

Met veel plezier volg ik de Do-In yogalessen van Fiona. Zij is een kundig en bevlogen docent, weet een prettige sfeer te creëren en besteedt veel aandacht aan de inhoud en structuur van haar lessen. Fiona weet alles over de meridianen en energiebanen in je lichaam. Zij is erg enthousiast en houdt haar kennis continue up to date door zelf aanvullende trainingen en workshops te volgen. Ik heb veel baat bij de lessen in mijn dagelijks leven en het volgen van de yogalessen zorgt ervoor dat de energie in mijn lijf goed blijft stromen. Ik kan de lessen van Fiona van harte aanbevelen!

 

Marion van Ruiten

 

Werkstress en burn-out preventie bij Organize your Balance

Yoga doe ik om rust en balans in mezelf terug te vinden naast mijn drukke baan. Niet alleen de lessen van Fiona vind ik erg prettig, Fiona als persoon straalt warmte en liefde uit. Ook is ze erg betrokken met iedereen, vraagt hoe het gaat en geeft adviezen wanneer nodig. De lessen zijn zeer gevarieerd en goed opgebouwd met vele houdingen.
Het geeft mij een goed en voldaan gevoel en een boost voor de rest van de week.

 

Brenda

Het zijn fijne lessen, en ik was al een aantal jaren met bewustwording bezig en heb gewerkt met emoties en veel energiewerk. Wat ik zo fijn vind aan yin yoga is om bewust met mijn lijf te werken, en ook daar weer in los te laten en in balans te brengen. Fiona begeleidt de les geduldig en respectvol. Na de les ben ik ontspannen en ik merk dat de houdingen steeds makkelijker gaan.

 

I. de Jong

Ik vind de lessen goed in elkaar zitten: goede opbouw en afbouw. Er zit lijn in. De instructies zijn duidelijk en ondanks het feit dat we veel doen is er rust. Ik leer er veel van.

 

Karen

Fiona maakt iets in me los

Toen ik op een dag niet meer normaal staande mijn sokken aan kon trekken,
kwam het besef dat leeftijd en zwaar werk hun tol begonnen te eisen. Via een paar proeflessen met Yoga in
'aanraking' gekomen. Veel intensiever dan ik me had voorgesteld, maar het voelde direct goed voor body en mind. Kwam er al snel achter dat vooral mijn onderrug erg vast zit.
Ik ben daarom bij Fiona Yin Medicine gaan proberen. In het begin best spannend maar al snel vertrouwd, en met resultaat.
1op1 komt Fiona snel tot diagnose met bijbehorende houdingen om ruimte te creëren. Fiona is kundig, doelgericht, lief (maar niet zweverig) en betrokken. Elke sessie ervaar ik als een cadeautje voor mezelf. Inmiddels ziet het er weer bijna soepel uit als ik mijn sokken aantrek.

 

Adri

Jouw lessen vind ik erg goed, zijn “to the point” niet zweverig. Er heerst een ontspannen sfeer, niets moet alles kan. En je helpt/stuurt bij waar nodig. Het geeft mij rust en wat tijd voor mijzelf. Dat is precies waar ik naar op zoek was.

Odette

Je lessen zijn altijd afwisselend en ik vind het echt een rustpunt in de week. Je geeft fijn les en de groep heeft een bepaalde saamhorigheid.

 

Anoniem

Yin Yoga betekent voor mij een moment in de week van naar binnen gericht zijn, waarin ik een bewustwording ervaar in en met mijzelf.Het brengt mij fysieke ruimte maar ook zeker werkt het mentaal door.... Geen oordeel, alleen maar zijn, iets wat zo lastig is om structureel te ervaren, maar zo heel fijn is te beleven en mondjesmaat in het dagelijks leven proberen toe te passen.Ik voel de ruimte bij jou te kunnen en mogen zijn. Je hebt een heel prettige stem, en ook je hulp bij lastige blokkades en of houdingen maken het een les om naar uit te kijken!

 

Antoinette

Vandaag al amper meer last van m’n rug!
Dankjewel voor je fijne yogalessen, niet alleen van deze week, maar alle afgelopen maanden.
Ben hartstikke blij dat ik daar afgelopen najaar mee begonnen ben.

 

Lia

Ik vind Fiona een zeer kundige en prettige yogadocent. Ze weet duidelijk waar ze het over heeft en kan het goed benoemen. Haar lessen zijn goed opgebouwd en afwisselend met altijd weer verrassende muziek tijdens het laatste deel van de eindontspanning!

 

Pauline van der Lem-Jansen

 

Mediator at Mediation Groene hart

Je neemt de tijd (aandacht) voor een goede uitleg en begeleiding. Dit geef mij rust en een tevreden gevoel. Sinds de proefles yin yoga is dit toch wel mijn ding.

 

Sjaak
AGENDA

Contact

Proef je balans

Roelofarendsveen

T: (06) 22 23 38 92

fiona@proefjebalans.nl

 

KvK: 59987421

BTW-ID: NL001979112B78

IBAN: NL83KNAB0254911889

 

algemene voorwaarden

 

Westeinde 23

Roelofarendsveen