Yin yoga voelt als thuiskomen

Mijn naam is Rosanne. Ik ben partner van Daan en moeder van Norah (2018) naast mijn werk bij een autobedrijf kijk ik ernaar uit om vanaf oktober wekelijks yin lessen te mogen geven bij Ruimte 23.

 

In 2017 ben ik gestart met de Yin opleiding bij BIVAG. Na 2 modules te hebben afgerond, ben ik al gestart met lesgeven in Lisse. Via deze plek heb ik Fiona ontmoet en geef ik sinds een aantal jaar inval les in de fijne Ruimte 23. Ik voel mij dankbaar om samen het yinne pad te bewandelen. Nog steeds reis ik samen met Fiona af naar Sneek om ons te laten inspireren en te ontwikkelen in yin yoga.

 

Yin yoga brengt mij bewustwording en een thuiskomen bij mezelf, wat ik benoem als mijn midden. Na de geboorte van mijn dochter ben ik door een lang en donker dal gegaan. Iets in mij wat donker was en diep zat wilde gezien worden. Ik voelde me alleen, eenzaam, leek erin te verdrinken en raakte mezelf kwijt. Door mijn wekelijks les, diende ik af te stemmen in dit moment. Het verzorgen van wekelijks Yin en de tijd nemen om te Yinne is wat maakte dat het lichter is geworden. 

 

Ik voel me dankbaar om jou als deelnemer een reis te mogen aanreiken naar binnen.

 

Yin - Your Inner Nature - helpt mij om vanuit zachtheid en mildheid voor mezelf te zorgen om er dan voor de ander te kunnen zijn. Dat wens ik jou ook toe.

 

Namastè,

Rosanne


AGENDA

Contact

Proef je balans

Roelofarendsveen

T: (06) 22 23 38 92

info@proefjebalans.nl

 

KvK: 59987421

BTW-ID: NL001979112B78

IBAN: NL83KNAB0254911889

 

algemene voorwaarden

 

Westeinde 23

Roelofarendsveen