nieuwsbrief najaar 2019

 
 
 
 Ruimte 23 bestaat 1 jaar!

3 november 2018, de opening van Ruimte 23 

We kijken terug op een prachtig jaar waar al veel mensen een massage, Access Bars en/of yogales mochten ervaren in onze sfeervolle ruimte. Vele reacties die we te horen krijgen: 
Ik word vanzelf rustig, zodra ik binnenstap’, ‘wat ruikt het hier toch heerlijk’ of ‘ik ga vanzelf zachter praten'. Dat is precies wat wij willen uitstralen. Rust, veiligheid en stilte.

Beretrots zijn we op wat we tot nu toe hebben neergezet en wat wij liefdevol blijven creëren. We zijn allebei met onze praktijk in beweging, op koers en groeien gestaag verder en we laten ons steeds verrassen met wat zich aandient. Ook voor ons geldt waar ligt de grens en blijven voelen wat past.


Feestactiemaand november 10% korting op Access Bars

Wil jij ook meer rust en ruimte in je hoofd ervaren?
Neem dan gerust contact op met Fiona of Yvonne om een afspraak te maken.

 


Zondag 24 november Yin special 3.3 ‘Schouders’

Draag jij liever de lasten of de vreugde op je schouders?In deze intense yin yogales gaan we dieper in op de ‘mysterie’ van de schouders.
We gaan het bindweefsel rekken zodat alle energiebanen zich kunnen openen. We richten ons met name op de meridianen van de dikke darm en de longen, als voorbereiding op de winter. Het vrijlaten en loslaten van dat wat op je schouders ligt. Alle liefdevolle aandacht op jezelf gericht, ruimte maken. In deze Yin Special combineer ik de yin yoga en yin 3.3. Lees meer....

Reserveren van een matje? Meld je aan via
 info@proefjebalans.nl

Tijd: 09.30 - 11.30 uur (aanvang graag 10-15 minuten vóór de les begint)
Deelname: € 22,50 per persoon. (Na betaling ben je verzekerd van een plek)
Let op: Deze les is niet geschikt voor zwangeren
 
 
Ruimte voor zelfzorg

Merk je ook de verandering van de natuur op? De energie is in beweging. Het is herfst. Wanneer je sensitief bent zul je dit merken. Maar lang niet iedereen heeft dit door en rent door op de automatische piloot, eigenlijk werk je dan tegen je eigen energie en de energie van de natuur in.

In dit jaargetijde gaat alle energie naar binnen toe. Als je naar de natuur kijkt, verkleuren de blaadjes en zullen langzaam van de boom vallen. De boom laat los en brengt alle energie naar binnen. Dit mogen wij als mensen ook doen, net als de boom.

Loslaten wat niet meer nodig is en alle energie naar binnen trekken.

Ruimte maken voor zelfzorg en reflectie. Misschien weet je het wel, maar doe je dit ook?
Tussen weten en daadwerkelijk doen zit een wezenlijk verschil. Ik herken het bij mezelf als geen ander. Daarom gun ik mij nu een dag om helemaal niets te doen, een joggingbroek aan en gaan lummelen. Zelfzorg betekent in mijn geval ook koken, het maken van een pompoensoep of een lekkere cake bakken. Je hebt soms echt even tijd nodig voor jezelf, niemand anders gaat dat voor jou doen. Dus waar wacht je nog op? Of kom heerlijk voor een ontspanningsmassage, Access Bars behandeling of een yogales bij ons in Ruimte 23.

Geniet van het najaar!
 


Vrijdag 13 december Yin en Yoga Nidra


De ‘drukke’ decembermaand minder ‘druk’ maken?De kracht van herhaling. Na het succes van de Yin en Yoga Nidra in oktober komt ie nog een keer voorbij!
Deze 2 uur durende sessie staat in het teken van pure ontspanning, een cadeautje voor jezelf. We starten met Yin Yoga gevolgd door een Yoga Nidra geleide meditatie, Je hoeft alleen maar te luisteren naar de stem van Fiona die je begeleidt. Lees meer...

Reserveren van een matje? Meld je aan bij Fiona via info@proefjebalans.nl

Tijd: 19.30 - 21.30 uur (aanvang graag 10-15 minuten vóór de les begint)
Deelname: € 20,- per persoon. (Na betaling ben je verzekerd van een plek)

 Aanpassing yogatarief 2020
Zoals alles in beweging is en veranderd, zo veranderd ook mijn yogatarief.
Wegens de inflatiecorrectie in 2019 en de BTW van 6% naar 9% is gegaan, zal ik het tarief verhogen per 1 januari 2020.

Kwartaalabonnement 1x per week: € 11,50 per les
Kwartaalabonnement 2x per week: € 10,00 per les

Kwartaalabonnement 2020
In januari start het eerste kwartaal bestaande uit 12 yogalessen. (Kijk hier voor meer info)
In de maand december ontvangen jullie een factuur vanuit Proef je balans.

Je bent ‘doorlopend lid’, indien je wilt opzeggen heb je een maand opzegtermijn.
Voorbeeld: je wilt stoppen met yogales, dan moet je voor 1 december opzeggen per mail! 


Mag ik mijn yogales inhalen?
Het valt mij steeds meer op in mijn yogalessen dat wanneer je te laat afmeldt, dat men er vanuit gaat dat je toch nog mag inhalen. 

Afzeggen van een yogales binnen 4 uur voor de les hebben geen mogelijkheid meer om in te halen. (uitzonderingen daar gelaten) 
Het matje staat gereserveerd voor jou en zo krijgt de ander geen kans die graag wilt inhalen of iemand die een proefles wilt bijwonen.

De yogalessen stromen vol en dit betekent ook dat er niet altijd plek is in de groep om in te halen, weet dat je zelf verantwoordelijk bent voor het missen van een yogales en dat het risico bestaat dat er geen ruimte is om in te halen. 

 

Liefs Yvonne en Fiona

 
 
Wil je geen nieuwsberichten meer ontvangen omtrent Proef je balans, Yvonne Hoogenboom en andere activiteiten binnen Ruimte 23? Klik dan op uitschrijven van de mailingslijst onderaan dit bericht, je gegevens zullen dan worden verwijderd. Wanneer je wel op de hoogte gehouden wilt worden hoef je niets te doen 
Westeinde 23 - www.ruimte23.nl
 
 
 
 

AGENDA

Contact

Proef je balans

Roelofarendsveen

T: (06) 22 23 38 92

fiona@proefjebalans.nl

 

KvK: 59987421

BTW-ID: NL001979112B78

IBAN: NL83KNAB0254911889

 

algemene voorwaarden

 

Westeinde 23

Roelofarendsveen