1-op-1 begeleiding

Hoe fijn zou het zijn als je alle aandacht krijgt die je nodig hebt om weer in contact te komen met jezelf?

 

Tijdens een individuele sessie kijken we samen naar je specifieke behoeften. En krijg je begeleiding afgestemd op jou. 

 

Voor beginners kan het prettig zijn om eerst een individuele les te nemen voordat je deelneemt aan de groepsles. Ook kun je denken aan houdingen vanuit Yin yoga bij specifieke klachten zoals: slaapproblemen, overspannenheid, burn-out, rugklachten, hoofdpijn, schouderklachten, chronische vermoeidheid. 

Om gericht te begeleiden is het belangrijk om vooraf een helder beeld van jouw doel, wens en of blessure te krijgen. Op deze manier kijk ik welke begeleiding ik in ga zetten, zoals yin medicine en Access Bars.


Yin Coaching

Heb je steeds terugkerende klachten? Kun je tijdens de (yin)yoga een houding niet optimaal uitvoeren of innemen? Of kun je wel wat mentale rust gebruiken?

 

Deze één op één begeleiding, ook wel Yin coaching genoemd, is voor diegene die net wat extra’s nodig heeft op fysiek en of mentaal vlak. Hierin sta jij centraal!

 

Een privéles voor 2 personen behoort ook tot de mogelijkheden.

 

lees gerust verder

Access Bars™

Heb je veel aan je hoofd, alsof er niks meer bij kan? Of kun je moeilijk in slaap komen?
Access Bars™ zou dan een mooie healing methode kunnen zijn om ruimte te creëren, o.a. in het hoofd. Het is een verzamelnaam voor 32 punten, die energiebanen vormen op en rondom het hoofd.  

 

lees gerust verder Workshops


Naast de wekelijkse yogalessen en individuele begeleiding geef ik regelmatig yogalessen met een extra dimensie, zoals een mega yin les van drie uur, yin yoga met essentiële olie of yin yoga met live muziek.

 

AGENDA

 


AGENDA

Contact

Proef je balans

Roelofarendsveen

T: (06) 22 23 38 92

fiona@proefjebalans.nl

 

KvK: 59987421

BTW-ID: NL001979112B78

IBAN: NL83KNAB0254911889

 

algemene voorwaarden

 

Westeinde 23

Roelofarendsveen